به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (ایلام)، جعفر رفیعی مدیرکل راه و شهرسازی استان در بازدید سعید قائمی از محور ایلام- مهران از محل احداث تقاطع غیر همسطح کنارگذر جنوب غربی ایلام در محدوده روستای مهدی آباد گفت:جهت هدایت ترافیک محور کرمانشاه- ایوان- ایلام به سمت مهران، کوتاه کردن مسیر و حذف ترافیک داخل شهر، کنارگذر جنوب غربی شهر ایلام در دست اجراست که برای تکمیل این کنارگذر دو تقاطع غیر همسطح در طرفین پیش بینی شده که در حال حاضر تقاطع غیر همسطح مهدی آباد به صورت رو گذر به مرحله اجرا در آمده و هم اکنون ۲۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی در این بازدید که معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام نیز حضور داشت افزود: طول پل روگذر تقاطع مهدی آباد ۵۰ متر با عرض ۲۸ متر که شامل رمپهای ورودی و خروجی با طول بیش از یک و نیم کیلومتر است و هدف از احداث آن علاوه بر هدایت ترافیک، ایمن سازی مسیر و رفع نقاط پر حادثه است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان تامین اعتبار و معارضین محلی را از جمله موانع تسریع پروژه کنارگذر جنوب غربی و تقاطع های آن عنوان کرد و از پیگیری رفع این موانع خبر داد.